Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 Orava ja muita kuvia lisätty sivustoille
25.03.2008 17:19 | -sotahistorian ystävät

Tänään on lisätty paljon kuvia näille sivustoille. Onneksi suntuubi ei toki yhtä paljon kuin Sampopankin verkkosivut tänään päivitysten takia.

Siis kuvien ja tarinoiden lisäyksiä on tehty runsaasti tänään. Melkein kävisin kaikki osiot läpi, sillä monessa osiossa on uutta asiaa ja päivityksiä tapahtunut. Erikoisuutena on oravan lisäys? Löydätkö oravan? Anna vaikka lapsesi etsiä sivustoilta orava, niin varmasti käy toimeen innostuneemmin kuin jos pyytäisit etsimään jonkun toisen sankarin kuvan. Voi jopa käydä niin, että joudut lähtemään lapsen,vaimon tai tyttöystävän ym.  kanssa hyvinkin pian katsomaan "sotasankareita". Silloin muista itse ottaa selvää samalla ainakin sankareista: Toivio ja Tuominen. Tämä siis vinkkinä oravan löytymisen helpottamiseksi.

Nyt alkaa materiaalia jo olla sivustoilla ihan kivasti, mutta lisää on tulosssa älkää huokaisko=). Sen verta keskeneräisyyttä on vielä, kuten sivustoja selaillessa huomaa..


 - -sotahistorian ystävät | Kommentit (1)Kommentoi Mansessa kattomassa Marskia ja Kalevankangasta
23.03.2008 19:06 | -Sotahistorian ystävät

Tänään oli se päivä elämästä, kun käytiin tutustumassa Kalevankankaan hautausmaan sankarihin. Ja yritettiin samalla löytää Mannerheimin patsaan Suomen Manchesterin versio.

Kalevankangas löytyi hyvin ja sieltä melkein kaikki etsimämme Mannerheim-ristin ritarit, jopa tuplat eli Aaro Pajari ja Hasse Wind.

Toinen juttu olikin sitten Mannerheimin patsaan löytäminen Tampereelta. Aivan käsittämättömään paikkaan on Mannerheimin patsas Tampereella onnistuttu sijoittamaan. Tälle varmasti löytyy omat syynsä, joista en sen tarkemmin perillä ole...mutta olisiko jo nykyaikana poliittinen ilmapiiri valmis Marskin patsaan siirtämiseen lähemmäs ihmisiä ja näkyvämmälle paikalle. Tällä hetkellä patsaan löytäminen ilman paikallisopasta on kuin euron etsiminen omasta lompakosta. Patsas on sijoitettu (oma mielipiteeni) keskelle ei mitään ja keskelle metsää. Paikkaa ei moni tiedä. Ja jos harva paikan tietää vielä harvempi sinne löytää. Ja jos vielä harvempi paikan löytää on patsaan sijainti metsikössä kukkulan laella hieman hankalasti tavoitettavissa esimerkiksi huonokuntoisille veteraaneille. Onneksi tietysti kaikki voivat ihailla kyseistä Marskin patsasta nykyisin nettisivuilta sankarit.suntuubi.com=).

Sinänsä itse patsas on komea kuin Mannerheim ja näkemisen ja vaivan arvoinen. Onhan kyseiseltä paikalta Mannerheim todellisuudessa katsonut joukkojensa etenemistä Tampereelle. En tiedä esimerkiksi onko Marski ratsastanut Helsingissä postitalon ja Kiasman edessä koskaan? Marsalkka Mannerhein pitäisi nähdä Suomen marsalkkana ja presidenttinä, joka on antanut Suomelle paljon. Nykyinen patsaan sijainti kuvastanee sisällisodan katkeruutta, ainakin näin asiasta tietämättömän ajatuksissa? Mitä mieltä muut ovat Mannerheimin patsaan nykyisestä sijainnista??Missä voisi olla parempi paikka, mikäli siirrolle olisi tarvetta? Lisäksi pitää sanoa Marskin patsasta aikaajoin punaisella maalillä töhrineille (yhä maalitahroja oli patsaassa jäljellä), että ei Marskia punaiseksi saa maalilla- aate lähtee sydämestä eikä ulkoisista tekijöistä-onneksi=)


 - -Sotahistorian ystävät | Kommentoi Tästä se alkaa!
15.03.2008 22:49 | -sotahistorian ystävät

Viimein saimme itseämme niskasta kiinni ja aloitamme sotahistoriaan vahvasti linkittyvän sivustomme ylläpidon. Pitääkä huoli muistutuksilla, njotta tahti ei hiivu ennen kuin kaikki Suomen sankareiden hautapaikat ja muistomerkit on koluttu, sekä laitettu biteiksi sivuillemme!


( Päivitetty: 15.03.2008 22:53 )

 - -sotahistorian ystävät | Kommentoi


©2019 Suomalaiset sankarit - suntuubi.com