Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ MANNERHEIM -RISTIN SAANEEN SANKARIN HAUTAKIVESTÄ LÖYTYVÄ MUISTOLAATTA (alla esimerkkinä kuva Jorma "Joppe" Karhusen muistolaatasta) .

Kun kuljet hautausmaalla ja huomaat kyseisen näköisiä muistolaattoja, pysähdyppä hetkeksi miettimään sankareita. Aliarvioimatta muita Isänmaamme sankareita, niin kyseisen laatan hautakiveensä saaneet ovat tehneet Isänmaamme puolesta suuria urotekoja sota-aikoina. Mutta täytyy vielä korostaa, että kaikki suomalaiset sotasankarit ovat edesauttaneet maamme Itsenäisyyden saavuttamista, unohtamatta kotirintaman sankareita. Mannerheim-ristin saaneet ovat kuitenkin omalla esimerkillään kannustaneet muita yhtä huimiin suorituksiin kuin ovat itse tehneet. 

Mikäli Sinulla on tietoa Mannerheim- ristin saaneiden sankareiden hautapaikkojen sijainnesta, olisimme hyvin kiitollisia, jos ilmoittaisit tiedoistasi meille vaikkapa näiden sivustojen vieraskirjaan tai sähköpostilla osoitteeseen suomalaisetsankarit(at)gmail.com    (...korvaa (at) osoitteessa @-merkillä). Näin saisimme hautapaikat kaikkien tietoisuuteen ja ihailtavaksi sankarit-sivuistoille.

©2019 Suomalaiset sankarit - suntuubi.com